Vinaora Nivo Slider 3.x

Actionarius BV - Vastgoed management Rotterdam en omstreken, facilitaire zaken en installatiewerkzaamheden.

Actionarius BV is een allround Vastgoed Management bedrijf, werkzaam in de regio Rotterdam en omstreken - Zuid Holland. Vastgoed heeft zorg nodig. Of het nu gaat om uw facilitaire zaken denkend aan schoonmaak inhuren, beveiliging inhuren of een receptioniste inhuren. Actionarius BV heeft al deze services in haar Facility Service Desk.

Een huis laten renoveren, of een compleet bedrijventerrein. Airconditioning voor uw bedrijfspand, elektriciteit aanleggen of een alarminstallatie plaatsen. Actionarius BV heeft alle expertise in huis om uw bouwwerkzaamheden of installatiewerk tot een succes te maken.

Live uw projecten volgen.

Via onze "Digital service centre" kunt u online alle installatie werkzaamheden live volgen.

Facility management

Door integrale facilitaire dienstverlening krijgt u te maken met één aanbieder die uw organisatie voorziet...

"Facilitaire zaken Rotterdam en omstreken Door integrale facilitaire dienstverlening krijgt u..."


Lees Meer

Vastgoed management

Wanneer u belegt in vastgoed / kantoorpanden ontstaat de behoefte aan een betrokken, professionele en actiegerichte vast...

"Vastgoed management Wanneer u belegt in vastgoed / kantoorpanden ontstaat de behoefte aan ee..."


Lees Meer

Site/Park management

Parkmanagement is een vorm van beheer op kantoren- en bedrijventerreinen. Het is een methode die gebruikt kan worden om ...

"Wij denken mee Wij denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw situatie en bied..."


Lees Meer

Digital Service Centre Login

Ons DSC (Digital Service Centre) software is nieuw, dynamisch en intuïtief. Het heeft gebruikersgemak hoog in het vaandel en draagt zorg voor transparantie van geleverde diensten en kosten. Dit zijn de succes factoren van Actionarius bv. Hiermee kunt u alle afgenomen diensten van Actionarius bv 24 uur per dag monitoren op elk gewenst niveau.

 

inlog

Contact

Actionarius BV - Houtzagerij 1 C - 4651 SN Steenbergen - +31 167 745 972 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.